Szállítás

*Ingyenes visszaküldés – élvezze az ingyenes visszaküldést, ha a csomagot a futár megsértette, vagy a hibát a csomagküldő osztály vállalta.

Kézbesítési információk

A rendelés feldolgozásának ütemezése a hét minden napján 8:00 és 15:00 között van, sajnos a hétvégén online leadott rendeléseket nem dolgozzuk fel.

Méret egy csomag maximum 3 m. Ez a döntés az általunk együttműködő Futártársaság, a FanCourier szabályzatának megfelelően történik.

Parancsokat a hét folyamán 11:00 óra után érkezett, feldolgozása a következő munkanapon történik.

Idő a megrendelés feldolgozására adott minimum 24 óra, különleges esetekben 72 óra.

A csomag átvételi ütemezése a futár által 15:00 után kezdődik a program végéig. A csomag kiszállítása általában 24 órán belül megtörténik, de előfordulhatnak akár 72 órás feldolgozási késések is. A pontosításhoz a futárcég vállalja a szállítást és a csomag kézbesítésére fordított időt.

Tarifa szabvány az 25 lej (ÁFA-val), de ez a csomag méretétől és súlyától függően változhat. Hozzá lehet adni őket 27,37 lej (ÁFA-val)strong> további km* számú csomag szállításakor. A futárcég hatókörén kívül eső, több kilométeres megrendelés esetén, valamint az 50 kg-nál nagyobb csomagok össztömege és a tarifacsomag „áruszállításra” módosul, az ügyfélnek becsült költséget adnak meg, amelyet teljes egészében ki kell fizetnie. támogatja azt. Miután az ügyfél elfogadta a vele folytatott kommunikációt és a szállítás megerősítésére vonatkozó döntést, megkezdődik a megrendelés feldolgozása.

A termék vásárlásától elállást igénylő vásárlók visszatérés rájuk a jelenlegi szabályok vonatkoznak Előírások, teljes egészében elfogadva. A szállítás díja visszaküldés esetén teljes mértékben a vevőt terheli.

Az OG 34/2014 szerint rendelésre készült termék, a szerint nem küldhető vissza.

A termék visszaküldése a birtokbavételtől számított legfeljebb 14 napon belül lehetséges.

A visszaküldött terméknek a kiszállítással megegyező állapotban kell lennie (eredeti csomagolásában, minden tartozékával, sértetlen címkékkel és a hozzá tartozó dokumentumokkal). Az olyan termékeket, amelyeken fizikai elváltozások, ütések, forgácsok, karcolások, ütések, túlzott használat és/vagy illetéktelen beavatkozás nyomai stb. láthatók, nem fogadunk vissza.

Az alapok visszatérítése a visszaküldéstől számított legfeljebb 14 napon belül, banki átutalással történik.

Kártyával fizetett rendelés esetén az összeget a visszaküldés kézhezvételétől és elfogadásától számított 14 napon belül visszautaljuk a tranzakcióhoz használt kártyára.

számú sürgősségi rendelet szerint. A szakemberekkel kötött szerződésekben a fogyasztókat megillető jogokról, valamint egyes normatív aktusok módosításáról és kiegészítéséről szóló 34/2014.
Az elállási határidő lejárta előtt a fogyasztónak jogában áll elállni a szerződéstől anélkül, hogy az elállási döntését indokolnia kellene, és anélkül, hogy az O.U.G. sz. 13. cikk (3) bekezdésében és 14. cikkében meghatározott költségektől eltérő költségek merülnének fel. 34/2014., a termék fizikai birtokbavételének napjától számított 14 napon belül.

Ha nincs szabálytalanság, és a termékek megfelelnek az összes fent említett visszaküldési feltételnek, a LUXFER munkatársai a jogszabályi előírásoknak megfelelően (visszaküldési/előlegszámla, kártérítési rendelkezés, fizetési rendelkezés, nyugta). A fent említett dokumentumok elkészítéséhez szükséges adatok a következőkre vonatkoznak: név, vezetéknév, lakhely, sorozat és sz. CI, bankszámla, adott esetben. A személyes adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően pénzügyi-számviteli bizonylatok elkészítéséhez használjuk fel. Amennyiben Ön nem kívánja ezeket az adatokat megadni, a termékek visszaküldése nem lehetséges akkor sem, ha azok a fent bemutatott visszaküldési feltételeknek megfelelnek, mivel az adózási területre vonatkozó jogszabályoknak nem tudunk megfelelni.

*akkor fordul elő, ha a futár székhelye nem az Ön városában van, vagy nagyon távol van, és további szállítási költségeket számít fel

Beállítások

Menü

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in