Regulamentul Tombolei promoționale

„Câștigă un Smartwatch la comenzi pe Luxfer.ro”

7.06.2024

1. Organizatorul tombolei promoționale

1.1. Organizatorul Tombolei promoționale este SC LUXFER SRL cu sediul în Galați, jud. Galați, Str. Tecuci, Nr. 114, Tel. 0745118565, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J17/677/2008, CIF RO 23630722, reprezentată legal prin dl. Florin Mosolea - Administrator.

1.2. Participanții la Tombola promoțională „Câștigă un Smartwatch la comenzi pe Luxfer.ro” sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al Tombolei (denumit în continuare „Regulamentul” sau „Regulamentul tombolei”).

1.3. Prin acceptarea participării la tombolă, Participantul declară în mod expres că a luat cunoștință de prezentul Regulament, precum și faptul că acceptă termenii și condițiile prevăzute în acesta, inclusiv termenii și condițiile de gestionare a datelor cu caracter personal.

1.4. Tombola promoțională se poate cumula cu alte oferte, promoții, reduceri, discount-uri oferiteîn cadrul altor campanii promoționale ale Organizatorului.

2. Mod de desfășurare a Tombolei promoționale

2.1. Tombola promoțională „Câștigă un Smartwatch la comenzi pe Luxfer.ro” se desfășoară pe site-ul www.luxfer.ro, deținut de Organizator.

2.2. Perioada de derulare a Tombolei promoționale „Câștigă un Smartwatch la comenzi pe Luxfer.ro” este 10.06.2024 - 15.07.2024, conform următorului Calendar:

  • 10.06.2024 ora 16:00 - 23 iunie 2024 ora 23:59: perioadă de înscriere automată la Tombola promoțională, prin plasarea comenzilor pe site-ul www.luxfer.ro.
  • 25.06.2024 - extragerea unui Câștigător oficial, precum și a altor 3 câștigători suplimentari.
  • 26.06.2024 - anunțarea Câștigătorului oficial.
  • 15.07.2024 (cel târziu la această dată) - expedierea Premiului către câștigătorul Tombolei promoționale.

2.3. Pentru a fi înscrisă la Tombola promoțională, o persoană trebuie să îndeplinească toate condițiile de la punctul 5 al acestui Regulament și să urmeze toți pașii de mai jos:

  • Să acceseze site-ul www.luxfer.ro și să își creeze cont de client pe site-ul www.luxfer.ro (dacă nu are deja).
  • Să plaseze din contul de client o comandă (sau mai multe) în valoare de minim 500 RON pe site-ul www.luxfer.ro, în perioada de înscriere la Tombola promoțională, conținând orice produs de pe site (cu excepția produselor de Tip Rame cu debitare la cotă).

2.4. Câștigătorul Tombolei promoționale va fi extras, dintre participanții validați, cu ajutorul unui mecanism online care va alege complet aleatoriu Câștigătorul. Participanții care au mai multe comenzi înscrise în Tombolă și care îndeplinesc condițiile participă automat la extragere, cu toate comenzile plasate în perioada de înscriere.

2.5. În cadrul extragerii sunt extrași și alți trei Câștigători suplimentari. În cazul în care Câștigătorul oficial, extras inițial, nu este validat sau nu își va revendica premiul Tombolei promoționale, premiul va fi atribuit primului Câștigător extras suplimentar, iar dacă nici acesta nu este validat sau nu revendică premiul se va trece la validarea, în ordinea extragerii, a Câștigătorilor suplimentari.

3. Premiul oferit în cadrul Tombolei promoționale

3.1. Premiul oferit în cadrul Tombolei constă într-un smartwatch Huawei Watch GT 3 Pro.

3.2. Valoarea totală a Premiului la momentul redactării prezentului Regulament este 1.200 RON (TVA inclus).

3.3. Premiul va fi expediat câștigătorului, de către Organizator, la adresa furnizată la revendicarea premiului, până cel târziu pe data de 15.07.2024 inclusiv.

3.4. Câștigătorul premiului oferit în cadrul acestei Tombole promoționale nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a Premiului sau schimbarea acestuia cu alte bunuri și nici să solicite modificareaa parametrilor/caracteristicilor Premiului.

4. Revendicarea Premiului

4.1. După extragerea câștigătorului, Organizatorul îl va anunța de câștigarea Premiului la telefon și pe emailul furnizate la plasarea comenzii pe site-ul www.luxfer.ro. Câștigătorul Tombolei promoționale va fi anunțat și prin postări pe toate canalele de comunicare ale Organizatorului (social media, newsletter).

4.2. În cazul în care Câștigătorul extras inițial nu își revendică Premiul după validare, Organizatorul are dreptul de a contacta, în ordinea extragerii, Câștigătorii suplimentar. În acest caz, Organizatorul îl va notifica și pe acesta urmând pașii de la punctul 4.1.

4.3. Participanții au dreptul de a solicita înregistrarea video a extragerii Câștigătorului la adresa de email vanzarionline@luxfer.ro.

5. Condiții pentru participare la Tombola promoțională

5.1. La Campanie poate participa orice persoană de pe teritoriul României, cu vârsta minimă de 18 ani.

5.2. Persoanele care participă la Campanie trebuie să urmeze toți pașii de înscriere, precizați la punctul 2.2 din acest Regulament, respectiv, să plaseze o comandă validă în valoare de minim 500 RON pe site-ul Organizatorului, în perioada prevăzută pentru înscriere la Tombolă.

5.3. Comanda în valoare de minim 500 RON poate include orice produse de pe site-ul www.luxfer.ro, cu excepția produselor de tipul Rame cu debitare la cote.

5.4. Comanda în valoare de minim 500 RON plasată și achitată pe site-ul www.luxfer.ro trebuie să aibă unul dintre Statusurile: „Comandă plătită” / „Comandă expediată” / „Comandă livrată”. Comenzile cu plată ramburs / plată la livrare nu vor intra în tragerea la sorți. 

5.5. Participanții se pot înscrie în Tombola promoțională cu oricâte comenzi în valoare de minim 500 RON care respectă condițiile din acest Regulament. Toate comenzile care îndeplinesc condițiile de participare la Tombola promoțională vor intra automat în extragere.

5.6. Sunt declarați Participanți validați la Tombola promoțională toate persoanele care au cont de client pe site-ul www.luxfer.ro și au plasat cel puțin o comandă validă pe site-ul Organizatorului. Comanda validă este o comandă de minim 500 lei, cu unul din statusurile menționate la Punctul 5.4, incluzând orice produs (cu excepția produselor de tip Rame cu debitare la cotă) de pe www.luxfer.ro, plasată în perioada de înscriere la Tombola promoțională.

5.7. Organizatorul are dreptul de a analiza/verifica înscrierile în Tombola promoțională, urmând ca doar participanții care îndeplinesc condițiile de participare să fie validați pentru participarea la extragere; orice neregulă ce poate fi clasificată drept încercare de fraudare din partea unui participant va fi cercetată pentru înlăturarea oricărei suspiciuni de fraudă. Organizatorul va invalida și nu va livra / acorda premiul acelor participanți care nu au înlăturat suspiciunea de fraudare a Tombolei promoționale.

6. Protecția datelor cu caracter personal

6.1. Participanții la Campanie iau la cunoștință și își exprimă acordul expres necondiționat și gratuit, pentru ca Organizatorul să publice numele câștigătorului.

6.2. Organizatorul se consideră atât gestionar, cât și utilizator și prelucrător de date personale.

6.3. Organizatorul - în calitate de Operator - prelucrează datele personale ale Participanților la această campanie în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal - Regulamentul U.E. 2016/679 – GDPR.

Setări

Mai multe produse
No produts were found.

Meniu

QR code

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in